Nieuws

Het Laatste HAMU Nieuws

  Bekijk hier onze webcams

  

 

Vrijdag 10 oktober 2014

AUTO PROFESSIONEEL EN SCHADEHERSTEL VAKBEURS 14, 15 EN 16 OKTOBER 2014 EVENEMENTENHAL HARDENBERG 

Wij hebben het genoegen u persoonlijk uit te nodigen om op 14, 15 of 16 oktober tussen 15.00 en 22.00 uur bij ons langs te komen op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs Hardenberg 2014.

Wij laten u, in samenwerking met onze grootste leveranciers, de laatste innovaties zien op het gebied van gereedschappen, poetsdoeken, lastechnieken, compressoren, reinigingsmiddelen, remmenbanken en auto-onderdelen.

Daarnaast kunt u zich vrijblijvend laten adviseren over de mogelijkheden van de verschillende werkplaats-concepten en ondersteunende marketing tools. Deze bieden u tal van mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning,

opleidingen voor uw personeel, marketing en inkoopvoordeel. Zo kunt u uw klanten nog meer van dienst zijn, dit komt uw professionaliteit ten goede.

 

U vindt ons in Hal 5 standnummer 506

 

Indien u nog vragen hebt, of als u tijdens de beurs contact met ons wilt opnemen dan kunt u ons bereiken op:

Berry Zijlstra 06-16720103 of  Jan Willem Weggeman 06-13040366.

 

Graag tot ziens in Hardenberg!

 

Woensdag 10 september 2014

Aanpassing prijsstructuur LUK koppelingsets

Hierbij informeren wij u over een aanpassing van de bruto adviesprijzen en de kortingsstructuur op vliegwielen, vliegwielkits en koppelingssets. Noodzakelijke wijzigingen om te zorgen dat u in de huidige markt concurrerend kunt blijven, zeker ten opzichte van internetaanbieders.
 
De afgelopen jaren is de vervangingsmarkt voor koppelingsdelen in rap tempo veranderd. De gemiddelde prijs van de vervanging van een koppeling is verder toegenomen. De reden hiervoor is dat het accent verschuift naar de vervanging van complete sets inclusief hydraulisch druklager en er steeds meer vliegwielen en complete vliegwielkits vervangen worden. Dit maakt, samen met de reparatietijd, de vervanging van een koppelingsdeel één van de duurste onderhoudsklussen die u uit kunt voeren.
 
Door de stijgende prijzen zoeken consumenten naar gunstige alternatieven, welke vaak via andere kanalen dan het reguliere worden ingekocht, zoals via het internet. Om u te helpen concurrerend te blijven zijn de nieuw te adviseren bruto prijzen dan ook gebaseerd op aanbieders in dit alternatieve kanaal. Daarvoor is ook een wijziging in de kortingsstructuur noodzakelijk. 
 
Wat betekent dit voor u?
Per 11 september dalen de bruto adviesprijzen op vliegwielen, vliegwielkits en koppelingssets en wordt uw korting op deze artikelen gewijzigd. Hiermee beogen we uw verkoopkansen te vergroten, zodat u de klant een goede offerte kunt bieden ten opzichte van de huidige internetaanbieders. 
 
Neem contact met ons op om voor duidelijkheid over uw gewijzigde kortingsstructuur. Uiteraard kunt u de onderdelen eenvoudig op kenteken telefonisch of online bestellen via www.mijngrossier.nl.
 
Wij wensen u veel verkoopsucces en staan voor u klaar indien u vragen heeft.
 
 
 
Donderdag 21 augustus 2014
100 jaar elektrische starters van Bosch!
In 1914 bracht Robert Bosch zijn eerste elektrische starter voor auto's op de markt. Een uitvinding die een ommekeer teweeg zou brengen in het leven van de automobilisten die tot dan hun auto met hand- en armkracht aan de praat moesten krijgen!

Verder lezen » 

 

Dinsdag 8 juli 2014

Nieuwe handleiding EOBD APK test voor Bosch KTS diagnose

Er is een nieuwe handleiding beschikbaar voor de Bosch KTS om de EOBD test tbv APK uit te voeren.

 

Maandag 26 mei 2014

Team Hamu ook dit jaar winnaar van de Nunspeetse Keiler bij de Wedstrijdklasse heren.

Afgelopen zaterdag 24 mei, na een verbeten strijd want de concurrentie was weer heftig, wist HAMU Automaterialen toch aan het langste eind te trekken en de fel begeerde Keiler in ontvangst te nemen. Een uitstekende voorbereiding, teamwork en prestaties onder de bezielende leiding van Hans Mulder zorgden voor de felbegeerde Keiler en de gouden medaille in deze klasse. Een topprestatie want het is de tweede overwinning op rij.

2014 Winnaar Nunspeetse Keiler 2014

 

Vrijdag 23 mei 2014

Afgelopen zaterdag, 17 mei , hebben wij onze jaarlijkse Hamu Everzwijnen MotorRit verreden. Een grote groep enthousiaste motorrijders had zich ingeschreven en we hadden natuurlijk fantastisch weer.

Natuurlijk hebben wij ook wat beelden van deze MotorRit gemaakt en deze kunt u vinden op onderstaande links:

Album deel 1
Album deel 2
Video 1

Video 2

 

Woensdag 2 april 2014

LuK harmoniseert bruto prijzen in Europa
 
LuK harmoniseert de bruto prijzen in Europa. Als gevolg daarvan wijzigen de bruto prijzen op het gehele assortiment koppelingsdelen. 
Voor Nederland betekent dit dat met name de 2-massavliegwielen (DMF) en 2-massavliegwielsets (DMF kits) behoorlijk in prijs worden verlaagd. Dit geeft u een duidelijk verbeterde concurrentiepositie.
 
De nieuwe bruto prijzen gaan per direct in.

 

Maandag 31 maart 2014

Uitbreiding telefonische bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tot 17.30 uur via onze vestiging Harderwijk 0341-43 43 41
  • De vestiging gaat gewoon om 17.00 uur sluiten, dus geen balie verkoop.
  • Klanten die normaal bestellen in Amersfoort, Apeldoorn en Nunspeet kunnen dus tussen 17.00 en 17.30 uur ook telefonisch terecht op onze vestiging Harderwijk.
  • MijnGrossier orders, van al onze vestigingen, zullen tot en met 17.30 uur verwerkt worden zodat deze de volgende morgen met de eerste route voor u beschikbaar zijn.

Wij hopen u hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Maandag 31 maart 2014

Technische tekeningen van koppelingen in Mijngrossier.nl
 
In Mijngrossier.nl zijn vanaf nu bij iedere koppeling de technische tekeningen bij de productnummers te vinden. Vooral bij complexe systemen als een 2-massa vliegwiel (DMF Dual Mass Flywheel) is dat een handig hulpmiddel om het juiste onderdeel te bestellen.
Op de afbeeldingen van de onderdelen is te zien of het bijvoorbeeld gaat om een koppelingsplaat met torsieveren, of juist een exemplaar zonder, waaruit een complete DMF-kit is opgebouwd, of er naast het 2-massavliegwiel en de koppelingset, een mechanisch of hydraulisch druklager bijzit en of ook de geleidehuls en montagebouten deel uit maken van de kit. Een speciaal icoontje onder de drukgroep maakt duidelijk of er bij montage speciaalgereedschap gebruikt moet worden.
Montagevolgorde. Het benodigde speciaalgereedschap is terug te vinden onder de speciaalgereedschap button in mijngrossier.nl. De technische tekeningen bieden een overzicht volgens het principe: ‘what you see, is what you get’. Verschillen in de inhoud zijn direct zichtbaar. Daarnaast zijn verschillen in technische uitvoering in de tekeningen rood gekleurd. Naast een overzicht van de onderdelen en het voorkomen van fouten bij het bestellen, biedt de weergave nog een pluspunt: alle onderdelen staan afgebeeld in montage volgorde van het voertuig. Van vliegwiel tot en met het ontkoppelingsmechanisme.

 

 
Dinsdag 25 maart 2014

Vanaf vandaag leveren wij u TPMS sensoren op maat.

Of het nu gaat om het vervangen van een defecte sensor of een nieuwe set aanmaken voor bijvoorbeeld winterbanden.

Wij kunnen uw defecte sensor "klonen"zodat u deze niet opnieuw hoeft aan te leren op de auto.

 

Woensdag 8 januari 2014

Nieuw kentekenplaat bestelformulier

Door de invoer van de nieuwe kentekencard hebben ons kentekenplaat bestelformulier aangepast om uw aanvraag snel en nauwkeurig te kunnen verwerken.

U kunt deze formulieren nu downloaden via onze Hamu website  (assortiment > kentekenplaten). Maar natuurlijk kunt u deze ook op onze vestigingen te bestellen.

       (klik op de afbeelding om het formulier te downloaden)

 

Vrijdag 22 november 2013

Hamu verhuurgids is beschikbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


	
Naar ons Nieuws archief.